Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Automobielbranche

Onze totaaloplossing voor de automobielbranche omvat een branchegericht inzamelconcept dat voorziet in dé oplossing voor uw afvalproblemen binnen de garagehoudersbranche, auto-demontagebedrijven en aanverwante branches. Kortom: de hele automobielbranche is bekend en vertrouwd met onze totaaloplossing.

Wij zamelen alle voorkomende afval- en reststoffen op maat bij u in. Bijvoorbeeld: restafval, oud papier en karton, glas (voorruiten), folie en kunststoffen en autobanden.

Ook gevaarlijke afvalstoffen zamelen wij graag voor u in. Voorbeelden hiervan zijn: koelvloeistoffen, oliefilters, accu’s, afgewerkte olie, oplosmiddelen, spuitbussen, brandstofresten, remvloeistoffen, airbags en gordelspanners en overig klein gevaarlijk afval (KGA).

Daarnaast leveren wij de volgende aanvullende services zoals het ledigen en reinigen van olie-water (slib-)afscheiders en ledigen van uw tanks met afgewerkte olie met behulp van tankwagens.

Om dit zo efficiënt mogelijk te organiseren, leveren wij u de benodigde containers en emballage afgestemd op uw eisen, wensen en behoeften. Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw bedrijf.