Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Specifiek Ziekenhuisafval SZA

Icochema
Specifiek ziekenhuisafval mag alleen door vergunninghouders worden beheerd. Ons bedrijf Icochema is vergunninghouder en beschikt over eigen faciliteiten om specifiekziekenhuisafval op te slaan en te transporteren naar de eindverwerker. Ook heeft Icochema de beschikking over een erkenning voor het beheer van cat 1 van de verordening dierlijke bijproducten en adviseert Icochema ziekenhuizen en instellingen over het beheersen van hun afvalstromen.

Opslag en afvoer
Voor de opslag en afvoer van specifiek ziekenhuisafval zijn rolwagens en wisselcassettes beschikbaar die speciaal zijn afgestemd op het gebruik door ziekenhuizen en instellingen. Daarnaast leveren wij een breed scala aan UN-gekeurde (P620 en P621) vaten, dozen en boxen. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden.