Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

EcoCassettes

Eco-cassettes zijn kleine perscontainers. Ze zijn gemakkelijk te plaatsen op moeilijk bereikbare locaties, zoals in parkeergarages.

Nette oplossing
De Eco-cassette is speciaal geschikt voor een representatieve omgeving waarin afval netjes weggeruimd moet zijn. Door zijn compacte vormgeving en bescheiden afmetingen blijft de verwerking van afval onopvallend en uit het zicht.

Overal te plaatsen
De mini-perscontainer is verrijdbaar en ook probleemloos binnen in een gebouw te plaatsen. Met onze speciaal uitgevoerde wagen ‘de Sprinkhaan’ is het mogelijk om Eco-cassettes te plaatsen op moeilijk bereikbare locaties. Een voorbeeld hiervan is in een parkeergarage.

Gescheiden inzameling op klein vloeroppervlak.
Met de Eco-cassettes is eenvoudig een systeem voor afvalscheiding te realiseren door de inzet van extra modules.

Concurrerende tarieven
Kostentechnisch vult de Eco-cassette het gat tussen de rolcontainer en de grote perscontainer. Vooral bij een hoeveelheid vrijkomend afval van 10 tot 75m3 per week zijn de tarieven van de Eco-cassettes meer dan concurrerend. Het wisselsysteem werkt kostenbesparend; in één rit wordt de volle cassette afgehaald en een lege, schone cassette teruggeplaatst.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.