Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Hoe duurzaam is uw stroom?

Hoe duurzaam is uw stroom?

19/11/2018 - Stichting Natuur & Milieu doet vanaf 2013 jaarlijks onderzoek naar de duurzaamheid van Nederlandse elektriciteitsleveranciers. Dit jaar heeft de stichting het onderzoek uitgevoerd in samenwerking met drie andere maatschappelijke organisaties: Consumentenbond, Greenpeace en WISE. Zij hebben de Nederlandse energieleveranciers beoordeeld op duurzaamheid en daarvan een ranking gemaakt.

De maatschappelijke organisaties hopen met deze duurzaamheidsranking consumenten bewuster te maken.

Bij het opstellen van de ranking is rekening gehouden met verschillende factoren in de bedrijfsvoering namelijk: investeringen, inkoop en levering. Uiteindelijk heeft elke leverancier een eindcijfer gekregen. In de ranking wordt onderscheid gemaakt tussen leveranciers op de consumentenmarkt en de zakelijke markt.

Benieuwd naar de stroomranking? Klik hier om naar het artikel op de website van Natuur & Milieu te gaan.